Persoonlijke verhalen: Klantervaringen bij de IK huidspecialist

Sandra Koemans van Aderans Hair Beauty & Care is IK huidspecialist, haarwerker en mammacare specialiste. Ze werkt dagelijks met cliënten die de diagnose kanker hebben gekregen. “Een aantal jaren geleden kreeg mijn moeder longkanker en hersentumoren. Ik heb haar een paar jaar mogen verzorgen. In die tijd merkte ik dat er weinig bekendheid werd gegeven aan huidverzorging bij kanker. Zo is het op mijn pad gekomen om mij te specialiseren in huidverzorging voor deze doelgroep. Ik kijk daarbij niet alleen naar wat er met de huid gebeurt tijdens een ziekteproces. Juist door ook aandacht te schenken aan lichamelijke aspecten en het welzijn geef ik graag een beetje zelfvertrouwen terug.”

TINE ARKENBOUTS: “Toen ik ziek werd merkte ik dat mijn eigen huidverzorgingsproducten niet meer werkten. Mijn huid veranderde en ik ben langsgegaan bij Aderans Hair Beauty & Care. Daar heeft Sandra Koemans mij de producten van IK Skin Perfection aangeraden. Die ik ben gaan gebruiken tijdens mijn chemobehandelingen. Mijn huid knapte er zichtbaar van op! Sterker nog, wanneer mensen mij een kus gaven zeiden ze: ‘Wat voelt je huid zacht!’ en ‘Je ziet helemaal niet aan je huid dat je deze intensieve behandelingen ondergaat.’ Geweldige complimenten. Mijn huid is nu, na de chemokuren, zelfs nog mooier en gezonder dan voordat ik ziek werd. Ik ben
Sandra en IK Skin Perfection daar erg dankbaar voor, want het geeft me een heel stuk IK terug!”

PATRICIA HEREMAN: “Wat ik heel erg fi jn vond toen ik in de salon bij Sandra Koemans kwam, was dat ze me écht begreep. Ik kreeg in de tijd dat ik ziek was veel goed bedoelde adviezen, waar je niet altijd op zit te wachten. Sandra weet waar ze het over heeft en gaf mij huidadviezen waar ik echt wat aan had. Ze adviseerde mij de MEDICAL KIT+. Die MEDICAL KIT + bood mij zekerheid. Zekerheid dat ondanks mijn ziekte, deze producten mij écht hielpen. Tegen de jeuk en mijn droge en doff e huid die ik kreeg door de stress en het ziek zijn. Na iedere behandeling voelde ik mij gehoord en ontspannen. Dat heeft heel wat voor mij betekend!”

KATY VAN DER HORST: “Ik vond het ook heel fijn dat ze nooit een wit werkjasje droeg tijdens de behandelingen. Even geen witte jas zien was voor mij heel fijn, die zag ik immers al genoeg in het ziekenhuis. Ik voelde me even geen patiënt, maar kon gewoon Katy zijn!”