Nicol Heres-Rovroy: Dit betekent de Medical Kit voor mij…

“Zo’n 6 jaar geleden had ik borstkanker. Een moeilijke periode brak aan, zowel mentaal als fysiek. Ik heb altijd al een gevoelige en vochtarme huid gehad, geen gemakkelijke huid om het juiste product voor te vinden. Door de chemo- en hormoontherapie was mijn huid nog gevoeliger geworden.

De eczeem en jeuk is veel minder geworden!

“Zo’n 6 jaar geleden had ik borstkanker. Een moeilijke periode brak aan, zowel mentaal als fysiek. Ik heb altijd al een gevoelige en vochtarme huid gehad, geen gemakkelijke huid om het juiste product voor te vinden. Door de chemo- en hormoontherapie was mijn huid nog gevoeliger geworden. Ik gebruikte veel verschillende gezichtsverzorgingsproducten en kreeg daardoor veel allergische reacties op mijn gezicht, zoals jeuk en rode uitslag. Ik vond het erg vervelend dat ik eczeem kreeg. Vooral de huid rondom mijn ogen was erg jeukerig en droog. Die eczeem heb ik sindsdien al jaren. Wat wilde ik er graag wat aan laten doen!

Ik ben op zoek gegaan naar een goede schoonheidsspecialiste met kennis van de ‘moeilijke’ huid. In december 2018 kwam ik voor het eerst bij Alida van Cosmetique Alida. Daar heb ik een heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Ze gebruikte de producten van IK Skin Perfection en vertelde me enthousiast over deze producten. Dat klonk als muziek in mijn oren! Ik heb de MEDICAL KIT+ van IK Skin Perfection bij haar gekocht en ben ermee aan de slag gegaan. Deze producten zijn geschikt voor de extreem gevoelige huid. Zelfs als je chemo, bestraling of zware medicatie ondergaat, kan je deze producten goed gebruiken. Wat ik ook fijn vind, is dat er geen kunstmatige ingrediënten gebruikt worden. De eczeem en jeuk zijn in grote mate afgenomen. Na 2,5 maanden de MEDICAL KIT+ gebruikt te hebben, ben ik erg tevreden over het resultaat!”

Nicol Heres-Rovroy