Wat kan de huidspecialist voor jou betekenen?

Een heerlijke behandeling bij de schoonheidsspecialist. Dat is niet iets waar je snel aan denkt wanneer je hoort dat je kanker hebt of een intensief medicatietraject in gaat. Toch kan de schoonheidsspecialist meer voor je betekenen dan je denkt. Bertina van den Berg van Berino geeft mensen die behandeld worden bij kanker graag een beetje zelfvertrouwen terug. Ze vertelt wat een ontspannende en huidverzorgende behandeling op zo’n moment met je kan doen.

HUIDZORG BIJ INTENSIEVE MEDISCHE BEHANDELINGEN

“Wanneer je intensieve behandelingen ondergaat,gebeurt er vaak veel met de huid. Bij ons in het instituut zien we vaak dat mensen een droge,
trekkerige huid krijgen die overgevoelig reageert. Of de huid wordt juist vet en krijgt last van acne. Je denkt misschien dat dit erbij hoort. Gelukkig weten we dat we veel kunnen doen om de ergste huidklachten te verminderen. De natuurlijke, groene producten van IK Skin Perfection helpen hierbij en zorgen dat de natuurlijke pH-waarde van de huid zich herstelt en de huidflora weer in balans wordt gebracht.”

PROFESSIONEEL INTAKEGESPREK

“Wanneer iemand bij ons komt die ziek is, is het belangrijk om zicht te krijgen op de medische staat van de huid. ‘Reageert je huid overgevoelig, zo ja waarop?’, ‘Zijn er lymfeklieren verwijderd?’, ‘Onderga je momenteel chemotherapie?’, ‘Vind je het prettig als ik aandacht besteed aan je hoofdhuid en je gezicht?’ Dit zijn enkele van de vragen die ik altijd stel om een goed beeld te krijgen. Zo weet ik wat mijn klant prettig vindt of wat ik beter niet kan doen en hoe ik speciaal voor die klant de fijnste behandeling kan samenstellen. We werken samen naar een maatwerkplan voor jouw huid, met de juiste (na)zorg.”

“EVEN WEER JEZELF KUNNEN ZIJN. DAT IS ONZE MISSIE.”

huidspecialist_betekenen

ALTIJD WELKOM!

“In deze moeilijke periode kun je je erg onzeker voelen over je huid en de lichaam. Om daarmee naar een schoonheidsspecialist te gaan, is dan best een stap. Vergeet niet dat wij er voor opgeleid zijn om juist de meest kwetsbare huiden te behandelen. Bij ons ben je altijd welkom, je hoeft je nergens voor te schamen. Wij zijn er voor jou om je dat beetje zelfvertrouwen terug te geven.”

“ BLIJF NIET LOPEN MET HUIDKLACHTEN. BIJ DE IK MEDICAL SKINCARE SPECIALIST BEN JE ALTIJD WELKOM.”

BIJZONDER

“Ik vind ons werk heel speciaal. Onze gespecialiseerde Medical Skincare Specialisten vinden het fijn en bijzonder dat ze mensen mogen aanraken om ook de kwetsbare huid weer te laten stralen. Om voor deze groep mensen iets te kunnen bieden en bij te dragen, dat geeft een nieuwe speciale zingeving én verdieping aan ons mooie beroep. Je helpt hen thuis te voelen in eigen huid en weer vertrouwen te geven in het lichaam. Symptomen zoals pijn, spanning, stress, vermoeidheid en depressie kunnen hierdoor verminderen. Een vrouw weer vrouw laten voelen, dat is onze missie. Want een gevoel van zelfvertrouwen, dat gun je toch iedereen?”

“WE MERKEN DAT ER BEHOEFTE IS AAN INFORMATIE, BEGELEIDING EN OPRECHTE AANDACHT. WE WILLEN EEN WARME DEKEN ZIJN VOOR ELKE KLANT, ZEKER WANNEER JE TE MAKEN KRIJGT MET INTENSIEVE MEDISCHE TRAJECTEN.”

huidspecialist_betekenen_3

DAAROM IS EEN SCHOONHEIDSBEHANDELING ZO BELANGRIJK

De IK Medical Skincare Specialist is er speciaal voor jou. Dit kan een schoonheidsbehandeling ook voor jou betekenen:

  • Schoonheidsbehandelingen en massages geven geen genezing van jouw ziekte, maar kunnen wel een grote steun zijn.
  • De behandelingen kunnen je zelfvertrouwen een boost geven en je huidherstel ondersteunen.
  • Door het aanraken met aandacht wordt het mogelijk vertrouwen in je eigen lichaam hersteld.
  • Symptomen zoals pijn, spanning, stress, vermoeidheid en depressie kunnen verminderen.
  • Tijdens chemo, bestraling of hormoontherapie kunnen de behandelingen ter ontspanning en/of huidondersteuning dienen.
  • Bij IK Skin Perfection letten we goed op de juiste nazorg met een nazorgplan. Bijvoorbeeld als je aan je behandeling pigmentverstoringen of littekens overhoudt. Bij ons begint de nazorg al bij het intakegesprek.
huidspecialist_betekenen_4